maanantai 2. maaliskuuta 2015

Etsiväkerho Hurrikaani kettuliigan jäljille

Tammi julkisti tänään tulevan syksyn kirjauutuudet. Ilokseni niiden joukossa on myös Etsiväkerho Hurrikaani ja kettuliiga. Kyseessä on sarjan yhdestoista romaani ja kaikkiaan 13. kirja. Uutuuden julkaisu on suunniteltu heinäkuulle sekä perinteisessä että e-formaatissa.

Kansikuva: Jii Roikonen

Virallinen esittelyteksti kertoo seuraavaa:

"Edellisen mysteerin jälkeen etsiväkerhon jäsenet ovat viettäneet hyvin ansaittua kesälomaa. Se kuitenkin katkeaa, kun Karoliinan perhe palaa matkalta ja kohtaa karmean yllätyksen: heidän kotonaan on käynyt murtovarkaita! Kyseessä on jo kolmas asuntomurto Pihlakylässä lyhyen ajan sisällä. Kerho ottaa tehtävän tutkittavakseen, mutta pian he huomaavat, ettei vastassa olekaan mikään ihan tavallinen rosvojoukko!

Lisäksi etsiviä vaivaa taivaalla väijyvä kauko-ohjattava kopteri. Tarkkailevatko murtovarkaat sillä uusia kohteita? Vai vakoileeko joku hurrikaanilaisia?

Matiasta jännittää yläkouluun siirtyminen. Kun tarjolla on vanhempia kavereita ja uusia harrastuksia, Matias joutuu valinnan eteen. Onko hänellä enää aikaa etsiväkerholle?

Omaperäinen huumori ja nuorten etsivien välinen ystävyys maustavat tätä vauhdikasta dekkarisarjaa, joka on säilynyt nuorten lukijoiden kestosuosikkina vuodesta toiseen."

Vauhdikkaan kannen on kuvittanut Jii Roikonen. Sarjan kustannustoimittajana jatkaa Mirkka Hynninen.

Etsiväkerho Hurrikaani ja kettuliiga #kirja-palvelussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti